Binnenzonwering

Binnenzonwering op maat van uw interieur, die vindt u bij Buerman !

De zon buiten houden , zelf de lichtinval regelen of meer privacy in uw woning of kantoorruimte? Graag bekijken we samen met u welke binnenzonwering het best geschikt is voor uw situatie en budget. Bij Buerman vindt u een uitgebreid gamma binnenzonwering waaronder: jaloezieën, rolgordijnen en verticale lamellen.

Uiteraard zijn ook combinaties met buitenzonwering zoals screens, rolluiken of structurele zonwering mogelijk voor een optimaal comfort op het gebied van licht en warmte, privacy en veiligheid.
Kom vrijblijvend advies vragen in onze showroom of vraag uw gratis offerte zonder enige verplichting.

Vraag uw gratis offerte    

Jaloezieën, verticale lamellen of rolgordijnen? Combineer
esthetiek en functionaliteit!

Binnenzonwering zoals jaloezieën, verticale lamellen en rolgordijnen vindt u bij ons in een grote verscheidenheid aan kleuren en materialen.
Bij de keuze uit de juiste binnenzonwering proberen we steeds de beste combinatie te vinden tussen uw wensen op het gebied van decoratie alsook de het functionele zoals lichtinval en privacy . Onder andere de oriëntatie van uw ramen en de functie van de ruimte zullen een invloed hebben op het type zonwering dat het meeste geschikt is.
Buerman heeft meer dan 30 jaar ervaring in zonwering en weet daarom als geen ander welke binnenzonwering het beste past bij uw wensen. Wij nodigen u daarom ook graag uit in onze showroom zodat u in alle vrijheid kennis kan maken met ons aanbod jaloezieën, verticale lamellen en rolgordijnen.

DOWNLOAD BROCHURE


vliegenraam

Vliegenraam plaatsen? Ramen open, insecten buiten!

Tijdens een hittegolf wordt het in uw woning broeierig heet. Alleen ’s avonds kunt u voor wat afkoeling zorgen. Als u ramen en deuren wijd openzet. Het gevolg: ongewenst bezoek. Vliegen, muggen en andere insecten vinden snel hun weg naar uw woning. Daarom kan u bij Buerman naast zonwering ook terecht voor uw vliegenramen en
vliegendeuren.
Vliegenramen of een hor voor uw deur om insecten buiten te houden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of bezoek aan onze showroom in Antwerpen of Oost-Vlaanderen.

Meer info, brochure of gratis offerte ontvangen?

U wil graag jaloezieën op maat, verticale lamellen of rolgordijnen plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of bezoek aan onze showroom in Deurne en Sint-Niklaas.