Verticale Lamellen

Verticale Lamellen Plaatsen? Kies voor kwaliteit met Diaz sunprotection

Op zoek naar kwalitatieve verticale jaloezieën als binnenzonwering of raamdecoratie. Bij Buerman vindt u het volledige aanbod van Diaz Sunprotection. Plaatsen van lamellenzonwering in uw living, badkamer, keuken, kantoor,…? Wij zoeken samen met u naar de geschikte oplossing.

Gratis Offerte    

Verticale Jaloezieën op maat gemaakt?

Verticale lamellen zijn ongetwijfeld één van de meest veelzijdige vormen van raamdecoratie. Door hun hoge functionaliteit en strakke vormgeving bieden zij de ideale oplossing voor uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw.

Verticale jaloezieën worden samengesteld  uit een stevige aluminium rail waarin de  lamellen bevestigd worden. Verticale jaloezieën kunnen in verschillende posities gekanteld worden zodat u zelf de juiste sfeer en lichtinval bepaalt. Bij Buerman maken wij uw raamdecoratie op maat en bieden we u de keuze uit zowel textiellamellen, pvc lamellen alsook aluminium lamellen.
Wilt u volledig verduisterende jaloezieën?  Dan raden wij u  pvc lamellen aan. U houdt op dan zon en licht volledig buiten en en bovendien zijn deze pvc lamellen afwasbaar en bijgevolg  bijzonder onderhoudsvriendelijk.


Verticale lamellen voor grote raampartijen

Heeft u grote raampartijen die u wilt voorzien van raamdecoratie of zonwering? Onze verticale jaloezieën zijn uitermate geschikt  voor brede ramen en zelfs breedtes van  5 meter breed vormen geen enkel probleem. In opengevouwen toestand behoudt u een maximale transparantie en zicht naar buiten. In gesloten toestand zorgen we ervoor dat de lamellen perfect in harmonie zijn met de stijl van uw woning of kantoor.  In onze collecties vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan kleuren en materialen voor de lamellen  zodat u de zeker en vast de perfecte sfeer kan creëren.


Raamdecoratie voor uw keuken of badkamer? 

Bij Buerman zorgen we ervoor dat iedere ruimte voorzien wordt van de juiste raamdecoratie. Vooral plaatsen zoals de keuken of badkamer zorgen soms voor een uitdaging. Vuil-en vochtbestendigheid spelen daarbij een belangrijke rol. Afhankelijk van de plaats van het raam zoeken we samen met u naar een geschikte oplossing. Komen de lamellen bijvoorbeeld boven het aanrecht in de keuken te hangen?  Kies dan zeker voor vuil-, vocht- en vetbestendige raamdecoratie zoals onze horizontale aluminium jaloezieën.


Illusion jaloezieën Diaz bij Buerman zonwering

NIEUW: Illusion, een nieuw type jaloezie in ons assortiment!

Ons nieuwste type verticale jaloezie, genaamd Illusion, combineert de schoonheid en elegantie van een twist gordijn met de functionaliteit van een verticale jaloezie.

Bovendien laat geeft deze raamdecoratie u volledig vrijheid op gebied van transparantie of privacy. Volledige doorkijk, gedeeltelijke of volledige privacy creëren? Het kan allemaal want dankzij de combinatie van een transparante en een dim-out stof kan u de lamellen naar hartenlust oriënteren voor een perfecte sfeer en ideale lichtinval.

Bent u op zoek naar het neusje van de zalm? Kom dan deze topklasse binnen de  zonwering en raamdecoratie ontdekken in onze toonzaal.

Verticale lamellen laten plaatsen?

Vraag uw gratis offerte via ons contactformulier. U bent natuurlijk ook van harte welkom onze toonzalen in Antwerpen ( Deurne) en Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas).

Realisaties van verticale aluminium en pvc lamellen


Verdeler Diaz binnenzonwering en raamdecoratie

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Diaz waarderen.
Als officiële verdeler van Diaz in de provincie Antwerpen en Oost-VLaandern hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.