Terrasoverkappingen met vast dak

Overkappingen met vast dak

Kies je voor een terrasoverkapping met een vast dak, dan ben je bij Buerman aan het juiste adres!
Een vaste terrasoverkapping wordt net zoals een veranda tegen uw gevel geplaatst, het is dan ook erg belangrijk om de stijl af te stemmen op de stijl van je huis.
Bij Buerman weten we u perfect te adviseren over het juiste type terrasoverkapping dat het best aansluit bij uw stijl en leefgewoontes.
Voor nog meer comfort geven wij u graag advies over de opties zoals verlichting, zonwering of verwarming.

Ontdek onze overkappingen met vast dak


Algarve Canvas

Deze terrasoverkapping bestaat uit een vast dak uit gelakte staalplaat met daaronder een gespannen screendoek. Met keuze uit 8 verschillende kleuren voor het screendak vindt u zeker een perfecte match met de stijl van uw woning. Deze overkapping kan bovendien ook als Carport worden geplaatst.

Download brochure
terrasoverkapping met doek Renson

Aero Canvas

Wilt u een terrasoverkapping op maat laten maken? De Aero Canvas wordt naadloos geïntegreerd  in zowel  nieuwe of bestaande constructies.Een minimalistisch design, een bovendak van sterk metaal en een esthetische afwerking met Fixscreens zorgen voor een waterdichte en mooie overkapping.

Download brochure
terrasoverkapping

Piazza terrasoverkapping

De Piazza is een budgetvriendelijke terrasoverkapping die voor u  op maat wordt gemaakt. Deze overkapping is beschikbaar in  wit, crème of antraciet structuurlak maar ook andere kleuren kunnen op aanvraag. Het dak van de Piazza wordt bedekt met een lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaatplaten  of veiligheidsglas. Maximale diepte van 4 meter en een grote breedtes mogelijk.

Download brochure

Buerman, Uw zonwering en Outdoor Living specialist voor zorgeloos genieten!

Kom kennismaken in onze showroom met onze stijlvolle terrasoverkappingen en ontdek ons volledig Outdoor Living aanbod. Liever een offerte aanvragen via de site?

Enkele realisaties van overkappingen met een vast dakOverweegt u de plaatsing van een overkapping met een vast dak?
Met een terrasoverkapping van Buerman geniet je het ganse jaar door van jouw tuin of terras.
Ontdek alvast enkele realisaties uit ons Outdoor Living aanbod.

Officieel Renson Premium Ambassador

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Renson waarderen.
Als officieel dealer van Renson hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

 

 

Meer info, brochure of gratis offerte ontvangen?