Markiezen

Uw markies op maat

Wilt u een handelspand dat klasse uitstraalt? Dan moet u een markies kopen. Want die beschermt uw etalage niet alleen tegen zon en regen. U trekt er – met zijn bijzondere uitstraling – ook heel wat klanten mee aan. Wilt u als particulier uw woning opfleuren met markiezen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Een markies op maat? Daar zorgen wij met veel plezier voor.

Vraag uw gratis offerte    

Markies op maat: volledig naar uw wensen


Buerman is de specialist in plaatsen van markiezen. U hebt bij ons de keuze uit verschillende vormen en verschillende soorten doeken. Elektrische of manuele bediening? Ook dat bepaalt u zelf.

Markies zonwering

Markies zonwering

Markies zonwering

Markies zonwering

Download brochure

Markies zonwering

Markiezen

Markies kopen: niets dan voordelen

Een markies zonwering bestaat uit een kaderconstructie in aluminium – overspannen met een acryldoek. Veel stijlvolle handelszaken versieren er hun gevel mee. Voor uw markies op maat moet u bij ons zijn. Uw voordelen:

  • Uw winkelwaar bleekt niet af door de zon.
  • Uw klanten zijn beschermd tegen de regen.
  • U haalt met uw markies een echte blikvanger in huis. Plaats de naam en het logo van uw winkel erop, en u hebt gratis reclame.

Meer info, brochure of gratis offerte ontvangen?

Uw woning of winkel extra uitstraling geven? Zonwering én bescherming tegen de regen? Laat dan markiezen plaatsen? Vraag hier uw offerte voor uw markies op maat.