Rolluiken

Rolluiken: inbouwrolluiken of voorzetrolluiken

Bent u aan het bouwen? Dan doet u er goed aan om meteen rolluiken te plaatsen. Woont u al in een huis zonder rolluiken ? Geen nood: het is nog niet te laat. Buerman helpt iedereen – met onze inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken.


Waarom Aluminium Rolluiken laten Plaatsen

Gaat u voor rolluiken? Dan raden we u de aluminium rolluiken van het topmerk Roma aan. Want ze bieden heel wat voordelen. De aluminium rolluiken zorgen voor:

  • warmte-isolatie: tussen het venster en het rolluikpantser ontstaat een isolerende luchtlaag.
  • geluidsisolatie: rolluiken dempen geluid.
  • veiligheid: rolluiken houden inbrekers buiten.
  • privacy: geen ongewenste inkijk meer.

Wij verkopen en plaatsen:


Inbouwrolluiken

Die plaatsen we boven op uw venster. Dit type rolluik is vooral voor nieuwbouw interessant. Want tijdens de bouwwerken worden venster én rolluik samen gemonteerd, in de muur.

Meer info

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken, die monteren we voor uw venster, op de muur. Ideaal dus wanneer u nu pas beslist om uw woning te beschermen met rolluiken.

Meer info
Velux rolluik

Velux rolluiken

Rolluiken om uw dakramen te verduisteren en warmte en licht buiten houden? Ontdek de voordelen van Velux Rolluiken.

Meer info

Op zoek naar inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken?

elektrische rolluiken

Automatisatie van Rolluiken

Meer en meer mensen kiezen voor het gebruiksgemak van geautomatiseerde rolluiken. In plaats van de rolluiken manueel op te trekken en neer te laten met een band, worden de rolluiken voorzien van een motor en elektrische aansturing.
Met één druk op de knop kan je via een afstandsbediening alle rolluiken in je woning bedienen.
Je Rolluiken koppelen aan je smartphone of tablet, ook daar kan Buerman je mee helpen !
Bij Buerman zijn elektrische rolluiken één van onze specialisaties en u kan uiteraard ook beroep op ons doen voor het automatiseren van uw bestaande rolluiken.


Rolluiken

Rolluiken op zonne-energie

Uw rolluiken op zonne-energie bedienen? Dankzij de technologie van het Belgische merk Somfy wordt het rolluik voorzien van een zelf oplaadbare buismotor. Het zonnepaneel dat discreet op het rolluik bevestigd wordt zorgt voor de bevoorrading van de batterij.

Het grote voordeel: er komen geen vervelende breekwerken aan te pas en er hoeven geen elektrische bedradingen voorzien te worden. En dat heeft natuurlijk ook een positieve impact op de plaatsing van uw elektrische rolluiken.

Heeft u interesse in rolluiken op zonne-energie of wilt u uw bestaande rolluiken automatiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Buerman kiest voor Roma Rolluiken

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Roma waarderen.
Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

GRATIS BROCHURE?

Meer info, brochure of gratis offerte ontvangen?

U wilt rolluiken plaatsen, automatiseren of laten herstellen ? Met twee generaties vakmanschap kan u rekenen op ons vakkundig advies.