Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken

U bouwde jaren geleden een parel van een pand. Of kocht zopas uw droomhuis. Alleen … er zijn geen rolluiken en dat voelt u. Warmte en geluid vinden gemakkelijk de weg naar uw woning. En u hebt ’s avonds last van inkijk. Hoe u daarmee eenvoudig komaf maakt? Met voorzetrolluiken. Want dat rolluik plaatsen we in een kast vóór uw venster, óp uw muur. Een karwei waarbij geen breek- en kapwerk aan te pas komt. Handig, toch?

Voorzetrolluiken plaatsen van het merk Roma?


Bekijk hieronder enkele realisaties en download de catalogus

Rolluiken Roma Rondo

Catalogus downloaden

Rolluiken Roma Pento

Catalogus downloaden

Rolluiken Roma Trendo

Catalogus downloaden

Volledig vrijblijvend en gratis een offerte ontvangen voor uw voorzetrolluiken ?

Aluminium voorzetrolluiken

Bij Buerman werken we uitsluitend met de aluminium voorzetrolluiken van het topmerk Roma. Die zijn: sterk, corrosievrij en onderhoudsvriendelijk. Als u beslist een rolluik te plaatsen, is het cruciaal dat het past bij de stijl van uw pand. Daarom kiest u bij ons uit liefst 330 kleuren: voor uw voorzetrolluiken, kasten én geleiders. Uw garantie voor een beschermde woning die ook stijlvol is.

Houdt u van wat luxe? Laat uw voorzetrolluiken dan meteen automatiseren. Zo bedient u ze met een eenvoudige druk op de knop. Zonder trekken en sleuren!


Rolluiken

Voorzetrolluiken op zonne-energie

Voorzetrolluiken die bediend worden dankzij zonne-energie? Met  de technologie van het Belgische kwaliteitsmerk Somfy installeren wij een zelf oplaadbare motor voor de automatisatie van uw rolluiken. Dankzij een discreet zonnepaneel dat aan de bovenkant van uw rolluik wordt gemonteerd, wordt de accu van het rolluik bevoorraad.

Bovendien moeten er geen bedradingen door de muur of in uw huis gelegd worden wat natuurlijk vervelende breek-en kapwerken vermijdt.

Wilt u graag een offerte voor  voorzetrolluiken op zonne-energie? Contacteer ons vrijblijvend