Sectionale garagepoorten

Sectionale garagepoorten voor uw gemak

  • meer ruimte: sectionale poorten houden alle muren van uw garage vrij. Want we bevestigen het technische systeem aan het plafond. Ook de doorrijdruimte bij een sectionale garagepoort is opvallend groter dan bij een kantelpoort.
  • meer comfort: een sectionale garagepoort is gemakkelijk te bedienen. Kiest u voor een manuele bediening? Dan opent en sluit u uw poort voortaan moeiteloos – dankzij een bijzonder mechanisme. Wilt u het nog gemakkelijker? Kies dan voor een poort met automatische bediening. De ingebouwde motor met afstandbediening doet dan het werk voor u.
  • meer isolatie: door zijn isolerende panelen houdt u de ongewenste koude en warmte buiten.

Uw oude kantelpoort vervangen?

Geen probleem. Een sectionale poort voor uw garage installeren in uw nieuwbouw? Kan ook! Want Buerman maakt de poort op uw maat. En in een stijl die past bij uw woning. Voor de afwerking hebt u de keuze uit hout of lakwerk.

Sectionale poorten plaatsen?Buerman verdeelt sectionale poorten van verschillende kwaliteitsmerken aan betaalbare prijzen. U overweegt een nieuwe garagepoort ? Doe dan alvast inspiratie op en bekijk de meest recente realisaties of contacteer ons vrijblijvend voor een gratis offerte.

Gratis Offerte ontvangen of brochure downloaden ?

Buerman in Deurne en Sint-Niklaas geeft u graag bijkomend advies en een gratis offerte voor uw nieuwe garagepoort .