Plissé zonwering

Plisségordijnen? Kies voor kwaliteit met Buerman en Diaz

Plisségordijnen zijn één van de meest veelzijdige types binnenzonwering en zijn daarom geschikt voor bijna ieder type raam! Plaatsen van plissé zonwering in uw living, badkamer, keuken, kantoor,…? Wij zoeken samen met u naar de geschikte oplossing.

Gratis Offerte    

Plissé gordijnen op maat gemaakt?

Plissés zijn niet zo gekend als raamdecoratie. Nochtans is dit type binnenzonwering in heel wat situaties de ideale oplossing. Vooral wanneer er bijvoorbeeld weinig plaats is in het raamkader of bij speciale vormen van ramen brengt deze vorm van raamdecoratie heel wat voordelen met zich mee. De profielen van plissé gordijnen zijn immers zeer klein waardoor ze makkelijk in het raamkader passen, ook daar waar er te weinig plaats is voor andere raamdecoratie zoals rolgordijnen, vouwgordijnen of verticale lamellen.

Plisséstof of honeycell?

Standaard maken wij onze plisségordijnen uit enkelvoudige stof met een vaste plooi,  zoals bij een accordeon. Maar u kan ook kiezen voor honycell waarbij u u deze plooien ook terug vindt maar dan opgebouwd volgens een honingraatmotief  vanwege de dubbele laag stof. Dit zorgt er tevens voor dat deze vorm van raamdecoratie de meest energiebesparende binnenzonwering op de markt is.

.


Transparant, lichtdoorlatend of verduisterend?

Niet enkel de keuze van de juiste stof maar ook de lichtdoorlatendheid zijn cruciaal om het gewenste resultaat te bekomen van uw plissé zonwering. Afhankelijk van de ruimte en uw wensen kan u kiezen tussen drie types lichtdoorlatendheid. Transparant, lichtdoorlatend en black-out.  Wilt u maximaal van het uitzicht naar buiten blijven genieten, veel licht binnenhalen of juist volledige privacy nastreven?Het kan allemaal met plissés ! Plissés in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of kantoor? Onze interieurspecialisten geven u graag advies aangepast aan uw persoonlijke situatie en leefgewoonte.


Plissé zonwering, de ideale oplossing voor moeilijke raampartijen. 

Op zoek naar zonwering voor een raam met een aparte vorm? Dan is een plissé de ideale keuze. Dit is de enige raamdecoratie die in complexe vormen vervaardigd kan worden. ( ronde en driehoekige ramen, maar ook voor dakramen en veranda’s)

 

 

Plissé zonwering laten plaatsen?

Vraag uw gratis offerte via ons contactformulier. U bent natuurlijk ook van harte welkom onze toonzalen in Antwerpen ( Deurne) en Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas).

Doe inspiratie op voor de plaastsing van plisségordijnen


Verdeler Diaz binnenzonwering en raamdecoratie

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Diaz waarderen.
Als officiële verdeler van Diaz in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.