Zonwering

Zonnetent knikarmscherm Prestige

Knikarmschermen

Een glaasje drinken op uw terras. Of er in alle rust een boek lezen. Het kan deugd doen … Maar niet in volle zon tijdens een hittegolf – want dan snakt u naar schaduw. De oplossing? Een knikarmscherm plaatsen.

Meer info

Uitvalschermen

Invallende zonnestralen doen de voorwerpen in uw woning of winkel verbleken. Daarom ziet uw dure parketvloer het zonlicht liever niet. Net als de kleren in uw etalage. Een uitvalscherm, uw zonnewering op maat.

Meer info
zonwering screens

Verticale screens

Met de screens van Buerman houdt u niet alleen de zonnestralen tegen maar ze zijn ook 100% insectenwerend en windvast dankzij een ingenieus ritssysteem. Een efficiënte zonnewering terwijl u het zicht naar buiten behoudt.

Meer info
zonnewering voor de veranda

Zonwering veranda

Een veranda is een van de leukste plekken in huis. U leest er een ontspannend boek. Of keuvelt er gezellig met uw vrienden. Maar af en toe is de zon spelbreker. In de zomer zorgt ze voor tropische temperaturen. En ’s winters – wanneer ze laag staat – verblindt ze u. De oplossing? Zonnewering voor veranda’s van Buerman.

Meer info
Somfy automatische zonwering

Automatisatie

Wilt u uw bestaande zonnewering of rolluiken automatiseren en/of elektrische bedienbaar maken? Een ingebouwde motor, lichtsensor of afstandsbediening? Graag adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden automatisatie van zonnewering aangepast aan uw situatie.

Meer info
binnenzonwering

Binnenzonwering

Houdt u het liever binnenshuis? Dan is een decoratieve binnenzonwering wat u zoekt. Met een binnenzonwering zet u overtollig zonlicht buitenspel. Houdt u ook graag de insecten buiten? Dan is een vliegenraam of vliegendeur de oplossing. Binnenzonwering of insectenwering? Contacteer Buerman!

Meer info

Markiezen

Wilt u een handelspand dat klasse uitstraalt? Dan moet u een markies kopen. Want die beschermt uw etalage niet alleen tegen zon en regen. U trekt er – met zijn bijzondere uitstraling – ook heel wat klanten mee aan. Wilt u als particulier uw woning opfleuren met markiezen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Een markies op maat? Daar zorgen wij met veel plezier voor.

Meer info
velux verduisteringsgordijn2

Zonwering Velux

De dakramen in uw woning laten veel licht en warmte binnen. U ergert zich misschien dan soms ook aan te veel invallende daglicht De oplossing? Verduister uw dakramen met zonnewering van Velux. En die vindt u bij Buerman. Ook de insecten krijgen geen kans danzij oprolbare muggenramen van Velux.

Meer info
Horizontale structurele zonwering

Structurele Aluminium Zonwering

Kiest u voor u structurele aluminium zonwering dan kiest u voor een optimale bescherming het ganse jaar door . Wij plaatsen horizontale en verticale aluminium luifels van het topmerk Renson . Ontdek de verschillende systemen en voordelen van aluminium luifels en bekijk onze realisaties

Meer info