Velux rolluiken

Velux Rolluiken : de ideale oplossing voor iedere situatie.

Zonlicht, warmte of om het lawaai van regen op uw dakramen tegen houden.
Dan plaatsen wij graag een Velux rolluik op uw dakramen. Manueel, Elektrisch, of op zonne-energie? Vraag raad aan uw Velux Specialist: Buerman.


Velux rolluik

Velux rolluiken verduisteren uw dakramen

Een middagdutje doen zonder hinder van binnenvallend daglicht of zon? Dan kan u best uw dakramen verduisteren met Velux Rolluiken.

U vangt twee vliegen in één klap met deze rolluiken want naast het verduisteren van uw ramen zorgen ze bovendien ook voor een prima warmte-isolatie.
Bij Buerman zijn wij verdeler van Velux en bieden we naast rolluiken ook een een uitgebreid assortiment verduisteringsgordijnen aan.
De Velux gordijnen zijn beschikbaar in alle denkbare kleuren en patronen en zijn zeer makkelijk te plaatsen want met het Pick&Click-systeem van Velux is uw verduisteringssgordijn zo geïnstalleerd.


Velux dakraam rolluik zonne-energie

Velux rolluik op zonne-energie

Een VELUX rolluik op zonne-energie plaatsen? Dat kan zonder dat er elektrische bekabeling of breekwerken voorzien moeten worden voorzien. De fotovoltaïsche cel is discreet weggewerkt in de koffer van het rolluik.

Dankzij deze fotovoltaïsche cel wordt het zonlicht opgevangen om de batterij van uw dakraamrolluik op te laden.

Uw rolluik kan dus volledig autonoom worden aangestuurd en werkt  zowel ’s nachts als overdag, in de winter en in de zomer.

 

Bijkomende advies inwinnen over de prijzen en mogelijkheden van Velux Rolluiken of Velux zonwering ?

Buerman, uw Velux verdeler.

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Velux waarderen. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

GRATIS BROCHURE?