Zonwering Velux

Verduisteren van dakramen?

De dakramen in uw woning laten veel licht binnen – een boost voor uw interieur. Maar misschien ergert u zich soms aan té veel invallende zonnestralen, het lawaai van de regen op het glas of de inkijk van de buren? De oplossing? Velux zonwering of Velux rolluiken . En die vindt u bij Buerman.


velux-zonwering

Velux zonwering houdt de warmte buiten

Schijnt de zon volop op uw dakramen? Dan is het soms tropisch warm in uw woning. En dat is geen pretje. Gelukkig biedt de velux zonwering een oplossing. Die moet u monteren aan de buitenkant van uw dakraam. Waarom? Omdat u de beste warmte-isolatie krijgt als de zonnestralen niet rechtstreeks in contact komen met het glas. Maar geen paniek: u hoeft er niet het dak voor op te kruipen. Want zowel de plaatsing als de bediening van de zonnewering gebeuren van binnenuit in de kamer. Dankzij het speciale netweefsel dringt er geen warmte, maar wel licht naar binnen. Zo hoeft u niet in het donker te zitten.

Enkele voorbeelden van Velux zonwering :


velux verduisteringsgordijn2

Velux verduisteringsgordijn

Download brochure
velux vouwgordijn

Velux vouwgordijn

Download brochure
Velux rolluik

Velux rolluik

Download brochure

U wil graag meer weten over Velux zonwering of Velux Rolluiken ?

velux-multifunctioneel-vouwgordijn

Velux Zonwering: Warmte, licht of insecten buiten houden?

Buerman adviseert u graag over de uitgebreide mogelijkheden binnen het Velux gamma. Afhankelijk van uw wensen om licht , warmte en/of muggen en vliegen buiten te houden zoeken we samen met u naar de beste oplossing. De Velux rolgordijnen, vouwgordijnen, verduisteringsgordijnen en jaloezieën zijn bovendien verkrijgbaar in een enorm kleurenpallet in in veel verschillende motieven. Ontdek ook het Velux rolluik voor dakvensters


Buerman, uw Velux verdeler.

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Velux waarderen. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

GRATIS BROCHURE?