Carports

Carport Plaatsen? Kies voor esthetiek en kwalieit met de Renson Carport Algarve Canvas

Met deze carport van het type Renson Algarve Canvas kiest u voor een stijlvolle oplossing om jouw auto te beschermen bij slecht weer. Dankzij de unieke slanke  aluminiumstructuur  en een stevig vast dak zonder tussenbalken springt deze carport er echt uit zowel op esthetisch vlak als op gebied van kwaliteit.


Vrijstaande Carport of tegen de gevel geplaatst?

 

Deze carport kan zowel vrijstaand geplaatst worden als aangebouwd worden tegen de gevel. Je kan er zelfs voor kiezen om de overkapping door te trekken tot boven de voordeur. Dat is extra handig want zo blijf ook jij droog en beschermd bij het naar binnenwandelen.

 

Voor een optimale bescherming wordt het vaste dak van deze carport samengesteld uit twee kwalitatieve onderdelen. Een gelakte staalplaat met een anti-condeslaag als bovenlaag met daaronder een gespannen zonwerend doek. Het zonwerende doek is verkrijgbaar in de kleur naar jouw keuze voor een perfecte harmonie met de stijl van uw woning.


Een minimalistische Carport met tal van afwerkingsopties

 

Bent u op zoek naar een minimalistische en strakke carport? Dan zal de Renson Algarve Canvass u zeker bekoren. U kan deze carport uitbreiden met tal van afwerkingsopties zoals  ledverlichting of vaste wanden. Voor een totaal concept van Outdoor Living kan de carport ook gekoppeld worden aan een terrasoverkapping met lamellendak, perfect in harmonie met de stijl van uw woning.

Kortom deze elegante carport biedt u een blijvende bescherming voor uw wagen en is een meerwaarde voor uw woning.

Wilt u graag meer weten over de Algarve Canvas als carport,  vaste terrasoverkapping of  als luifel boven de voordeur?

Contacteer ons vrijblijvend

 

Carport plaatsen?

U bent natuurlijk ook van harte welkom onze toonzalen in Antwerpen ( Deurne) en Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas)

Realisaties


Renson Premium Ambassador

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Renson waarderen.
Als premium ambassador van Renson hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.