Zonwering veranda

Specialist in zonnewering voor veranda's

Een veranda is een van de leukste plekken in huis. U leest er een ontspannend boek. Of keuvelt er gezellig met uw vrienden. Maar af en toe is de zon spelbreker. In de zomer zorgt ze voor tropische temperaturen. En ’s winters – wanneer ze laag staat – verblindt ze u. De oplossing? Onze zonnewering voor veranda’s.

Op zoek naar een specialist in zonnewering voor veranda's?


U hebt hem gevonden!

zonnewering veranda

Zonnewering veranda's

Download brochure
topfix verandazonwering

Windvaste Verandazonwering Topfix

Download brochure
verandazonwering antwerpen

Zonwering veranda met extensie

Download brochure

Welkom in onze showroom!

U overweegt het plaatsen van zonwering voor uw veranda ? Kom dan inspiratie opdoen in onze showroom in Antwerpen (Deurne) of Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas). U bent hartelijk welkom!

Bijzondere doeken voor de zonnewering van veranda’s

Is uw veranda groot of klein? Met veel of weinig vlakken? Buerman heeft een zonnewering voor elke veranda. We monteren langs de buitenzijde een gesloten casette – met zonweringsdoek – boven of onder aan uw veranda. Het zeil schuift dan horizontaal over het dak – en als u dat wilt ook over de zijwanden. Voor de zonnewering van veranda’s gebruikt Buerman speciale doeken. Ze zijn:

  • vochtbestendig
  • schimmelvrij
  • luchtdoorlatend
  • uv-bestendig
  • vuil- en vetafstotend

Alle systemen kunnen naar wens in elke RAL kleur aangeboden worden. Zonweringsdoeken zijn naar keuze volgens lichtdoorlaatbaarheid en kleur.


Zonwering veranda

Elektrische zonnewering voor veranda’s

Het hele jaar door genieten van uw veranda? Eenvoudig! U kiest bij ons een systeem dat perfect past bij uw smaak en stijl. En wij installeren het in een handomdraai – dankzij onze jarenlange ervaring in zonnewering voor veranda’s. De bediening ervan gebeurt volledig elektrisch. Met één druk op de knop geniet u het hele jaar door van uw veranda.
U wil net iets meer? Met een afstandbediening of licht of warmtesensoren wordt uw veranda een perfecte leefruimte voor het hele jaar door.


Buerman, uw Renson Premium Ambassador

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Renson waarderen.
Als officieel dealer van Renson in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

GRATIS BROCHURE?