Outdoor Living

Terrasoverkappingen : Design, kwaliteit en comfort

Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd buiten door. De tuin staat al lang niet meer los van de rest van het huis, maar zij vormen één geheel. Hierdoor verlangen we ook buiten naar meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier. Maar wij hebben voor u dé oplossing: stijlvolle en comfortabele terrasoverkappingen van Buerman. Geen compromis maar design, kwaliteit en comfort onder éen dak.

ACTIE tot 31 mei: Geniet nu tot 1500 euro korting!

Creëer je eigen unieke buitenbeleving met Renson en geniet van een exclusieve korting tot € 1.500 (excl. btw) op je nieuwe terrasoverkapping *.

Onze terrasoverkappingen


Met verschillende types terrasoverkappingen zorgen wij bij Buerman voor de perfecte oplossing aangepast aan uw woning en wensen.

Lamellendak

Lamellendak

Meer info
Screendak

Screen- & doekdaken

Meer info
terrasoverkapping

Vaste overkapping met glas of polycarbonaat

Meer info

Welkom in onze showroom!

U overweegt een terrasoverkapping ? Kom dan inspiratie opdoen in onze showroom in Antwerpen (Deurne) of Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas). U bent hartelijk welkom!

Inspiratie nodig voor uw nieuwe terrasoverkapping of lamellendak?Bekijk alvast een aantal realisaties van geplaatste terrasoverkappingen en lamellendaken in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen en ontdek de eindeloze mogelijkheden van ons Outdoor Living aanbod.

Buerman, uw Renson Premium Ambassador

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Renson waarderen.
Als officieel dealer van Renson hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

VRAAG UW OFFERTE