Screen- & Doekdaken

Screen- en doekdaken

Een screendak is een lichtdoorlatende doekzonwering die rechtstreeks tegen de gevel wordt gemonteerd. Deze terrasoverkapping met doek beschermt u tegen regen en wind zodat u het hele jaar door optimaal van uw terras kan genieten. Bij overmatig zonlicht schuift u de doekzonwering heel gemakkelijk uit zodat u heerlijk van de schaduw kan genieten.

Ontdek onze screen- en doekdaken


Renson Lagune

Lagune

De Lagune terrasoverkapping is een windvaste, waterdichte en lichtdoorlatende doekzonwering.
Het Lagune screendak van Renson beschermt u optimaal tegen zon maar ook tegen regen en dit terwijl u volluit blijft genieten van een maximale hoeveelheid daglicht.
Omdat de zonwering geïntegreerd werd een aluminium structuur straalt het geheel klasse en esthetiek uit.
Bovendien kan het deze screendak terrasoverkapping ook uitgebreid worden met allerlei opties zoals led verlichting, verwarming en luidsprekers.

Download brochure
Terrasoverkapping Lapure

Lapure

De Lapure terrasoverkapping van Renson is een zon-en waterwerk screendak van absolute topkwaliteit.
Deze terrasoverkapping word verankerd aan uw bestaande gevel . Het dak kan open en dicht en  door dat het screendak rust op discrete aluminium kolommen kan u optimaal genieten van  een panoramisch zicht bij een open dak.  Kortom wilt u een stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping kies dan voor de Renson Lapure. Klik hier om de video te bekijken

Download brochure
Vouwdak Toscane

Toscane

De Toscane terrasoverkapping met uitschuifbaar vouwdak met montage tegen de gevel heeft een strak design en is bovendien modulair. Omdat het openschuifbaar vouwdak waterafstotend is kan u het hele jaar door genieten van deze extra buitenruimte.

Indien u wenst kunnen ook de zijkanten afgesloten worden met panelen in doek of hout. Zelfs volledige glaswanden behoren voor deze terrasoverkapping tot de mogelijkheden.

Buerman, officieel Renson verdeler! Uw garantie voor zorgeloos genieten!

Kom kennismaken met de Renson Pergola / Lagune en Lapure : een stijlvolle terrasoverkapping bestaande uit een zon- en waterwerend screendak ! Kom gerust langs in onze showroom of vraag volledig vrijblijvend uw offerte aan.

Enkele realisaties van terrasoverkappingen met een screendak


Enorme keuze in kleuren , accessoires voor uw Terrasoverkapping met doek.

Kies uit een uitgebreid kleurenpallet voor de structuur van uw screendak en pas uw zonwering zo perfect aan bij uw bouwstijl.

Bovendien kan u net zoals bij een traditionele terrasoverkapping of een lamellendak additionele bescherming toevoegen zoals zijwanden. Wilt u graag nog meer gebruikscomfort dan adviseren wij u graag over de talloze opties zoals verlichting , bediening en verwarming die het best passen bij uw wensen .


Renson verdeler Antwerpen

Officieel Renson Ambassador

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Renson waarderen.
Als officieel dealer van Renson hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

VRAAG UW OFFERTE

 

Meer info, brochure of gratis offerte ontvangen?