Screen- & Doekdaken

Screen- en doekdaken

Een screendak is een lichtdoorlatende doekzonwering die rechtstreeks tegen de gevel wordt gemonteerd. Deze terrasoverkapping met doek beschermt u tegen regen en wind zodat u het hele jaar door optimaal van uw terras kan genieten. Bij overmatig zonlicht schuift u de doekzonwering heel gemakkelijk uit zodat u heerlijk van de schaduw kan genieten.

Ontdek onze screen- en doekdaken


Algarve / Aero Canvas

Deze terrasoverkapping bestaat uit een vast dak uit gelakte staalplaat met daaronder een gespannen screendoek. Met keuze uit 8 verschillende kleuren voor het screendak vindt u zeker een perfecte match met de stijl van uw woning. Deze overkapping kan bovendien ook als Carport worden geplaatst.

Download brochure
Stobag Pergolino zonwering

Pergolino

De terrasoverkapping / terrasscherm PERGOLINO maakt indruk door zijn nieuwe ontwerp. Zeer flexibele montage is gewaarborgd dankzij de verschuifbare consoles en geleiders. De auto-mechanische voorlijstvergrendeling waarvoor patent is aangevraagd, waarborgt tevens een constante doekspanning. Fraaie en optionele verlichtingopties completeren het systeem.

Download brochure
Renson Lapure overkapping met doek

Lapure

De Lapure terrasoverkapping word verankerd aan uw bestaande gevel . Het dak kan open en dicht en  door dat het screendak rust op discrete aluminium kolommen kan u optimaal genieten van  een panoramisch zicht bij een open dak.  Kortom wilt u een stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping kies dan voor de Renson Lapure. Klik hier om de video te bekijken

Download brochure

Buerman, Uw zonwering en Outdoor Living specialist voor zorgeloos genieten!

Kom kennismaken in onze showroom met onze stijlvolle terrasoverkappingen bestaande uit een zon- en waterwerend screendak ! Liever een offerte aanvragen via de site?

Enkele realisaties van terrasoverkappingen met een screendakOverweegt u de plaatsing van een terrasoverkapping met screendak of doekdak?
Met een terrasoverkapping van Buerman geniet je het ganse jaar door van jouw tuin of terras.
Ontdek alvast enkele voorbeelden van screen-en doekdaken uit ons aanbod.

Enorme keuze in kleuren , accessoires voor uw Terrasoverkapping met doek.

Kies uit een uitgebreid kleurenpallet voor de structuur van uw screendak en pas uw zonwering zo perfect aan bij uw bouwstijl.

Bovendien kan u net zoals bij een traditionele terrasoverkapping of een lamellendak additionele bescherming toevoegen zoals zijwanden. Wilt u graag nog meer gebruikscomfort dan adviseren wij u graag over de talloze opties zoals verlichting , bediening en verwarming die het best passen bij uw wensen .


 Renson premium ambassador en Stobag verdeler in Antwerpen en Oost-Vlaanderen

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met de topmerken Renson en Stobag waarderen.
Als officieel dealer hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

 

 

Meer info, brochure of gratis offerte ontvangen?