Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat laten maken?

Rolgordijnen kan je vandaag haast overal kopen, ja zelfs in de doe-het-zelf winkels. Maar als je graag rolgordijnen op maat wilt laten maken voor je living, keuken, badkamer of slaapkamer dan kies je best voor een kwaliteitsmerk. Bij Buerman werken we uitsluitend met het Belgische topmerk Diaz. U kan dan ook het volledige gamma rolgordijnen en andere binnenzonwering in onze toonzaal komen ontdekken.

Gratis Offerte    

Lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen?

Bij het maken van rolgordijnen op maat is één van de eerste dingen die we samen met u bespreken de lichtdoorlatendheid van het doek dat we gebruiken om u rolgordijnen te maken. Voor een slaapkamer of ruimtes waar u volledige privacy of verduistering wilt opteren we voor een verduisterende (black-out) doek.

Voor rolgordijnen in de living en keuken kiest u beter voor een light-filtering of transparante doek. Zo creëert u een gezellige sfeer met doorkijk naar buiten.

Ook screendoeken behoren tot de mogelijkheden, deze lichtdoorlatende doeken zijn afwasbaar en hebben speciale eigenschappen waardoor ze ook ideaal zijn voor bijvoorbeeld kantoorruimtes.


Elektrisch bediende rolgordijnen voor uw gebruiksgemak

Meer en meer kiezen onze klanten voor elektrisch bediende rolgordijnen. Logisch, want met één druk op de knop  of via uw smartphone of tablet kunt u uw rolgordijnen en eventueel ook andere binnenzonwering zoals screens of rolluiken openen of sluiten. En ook jouw favoriete stand opslaan is mogelijk.

Uiteraard bieden we ook nog de standaardbediening aan met een ketting aan het rolgordijn.  Afhankelijk van de ruimte waar de rolgordijnen zullen hangen bekijken we samen met u welke optie de meest geschikt is.

 

 


Inspiratie nodig? Ontdek de Buerman raamdecoratiegids 2022

Bent u naast rolgordijnen misschien op zoek naar nog andere raamdecoratie en/of binnenzonwering? Neem dan alvast een kijkje in onze raamdecoratiegids.

Hebben wij u kunnen charmeren met ons aanbod? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom. Hier kan u in alle vrijheid het volledige aanbod van Diaz binnenzonwering komen ontdekken. Daarnaast zijn wij ook dé specialist in de regio voor Outdoor Living.

Rolgordijnen laten plaatsen?

Vraag uw gratis offerte via ons contactformulier. U bent natuurlijk ook van harte welkom onze toonzalen in Antwerpen ( Deurne) en Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas).

Recente realisaties van rolgordijnen op maat gemaakt


Verdeler Diaz rolgordijnen en andere raamdecoratie

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Diaz waarderen.
Als officiële verdeler van Diaz in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaandern hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.