horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën op maat laten maken?

Bij Buerman vindt u horizontale jaloezieën in aluminium alsook houten jaloezieën. De strakke uitstraling en mooi lichtfiltering maken deze raamdecoratie zeer populair en bovendien passen ze in bijna elk interieur van ultramodern tot tijdloos klassiek.

Wil je graag jaren genieten van jouw raamdecoratie? Dan kies je best voor kwaliteit. Want ondanks het feit dat je jaloezieën en raamdecoratie bijna overal kopen, zelfs in de doe-het-zelf winkels, zijn er grote verschillen in de kwaliteit van materialen en mechanisme.

Bij Buerman werken we uitsluitend met het Belgische topmerk Diaz. U kan dan ook het volledige gamma horizontale aluminium en houten jaloezieën alsook alle andere types binnenzonwering in onze toonzaal komen ontdekken.

Gratis Offerte    

Horizontale jaloezieën op maat gemaakt?

Bij Buerman maken we zowel horizontale jaloezie op maat in hout als aluminium. Hierbij kan je kiezen uit verschillende breedtes voor de lamellen zodat u het gewenste effect bekomt. De keuze tussen hout of aluminium en de breedte van de lamellen bepalen de uitstraling in uw interieur.

Indien u kiest voor jaloezieën met aluminium lamellen dan kan u opteren voor lamelbreedtes van 16mm, 25mm, 35mm of 50mm.

Bij houten jaloezieën is de keuze in lamelbreedtes iets beperkter: je kan kiezen tussen  35mm, 50mm en 65mm.

Onze interieurspecialisten staan u graag bij met advies zodat u de beste keuze maakt.

 


Kies uw afwerking voor een nog mooier resultaat

Onze jaloezieën worden standaard afgewerkt met een ladderkoord die op uw jaloezie loopt. Maar indien u  een meer opvallende afwerking wenst kan u bij alle houten en aluminium jaloezieën van 50mm opteren voor een afwerking met ladderband.  Indien u de ladderband dan in een kleur kiest die mooi afsteekt tegen de kleuren van uw jaloezieën dan wordt uw raamdecoratie een echte eyecatcher.

Voor de bediening kan u kiezen voor een klassieke manuele bediening alsook een elektrische bediening. Zo kan u met één druk op de knop uw zonwering kunt bedienen.


Inspiratie nodig? Ontdek de Buerman raamdecoratiegids 2022

Wilt u meer weten over Buerman en onze oplossingen in raamdecoratie en/of binnenzonwering? Neem dan alvast een kijkje in onze raamdecoratiegids.

Hebben wij u kunnen charmeren met ons aanbod? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom. Hier kan u in alle vrijheid het volledige aanbod van Diaz binnenzonwering komen ontdekken. Daarnaast zijn wij ook dé specialist in de regio voor Outdoor Living.

Overweegt u de plaatsing van horizontale jaloezieën?

Vraag uw gratis offerte via ons contactformulier. U bent natuurlijk ook van harte welkom onze toonzalen in Antwerpen ( Deurne) en Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas).

Recente realisaties van op maat gemaakte jaloezieën


Verdeler Diaz jaloezieën met advies

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Diaz waarderen.
Als officiële verdeler van Diaz in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaandern hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.