Automatisatie zonwering

Specialist in automatische zonnewering

U hebt uw zonnewering, rolluik of garagepoort al jaren geleden geïnstalleerd? In een tijd dat er nog geen sprake was van elektrische bediening? Dan hebt u vandaag een hele klus aan het in- en uitklappen ervan. De oplossing? Automatisatie met Somfy home-motion.
Een ingebouwde motor zorgt ervoor dat uw handbediende producten voortaan automatisch tevoorschijn komt en weer verdwijnt. Voor de automatisatie van uw bestaande zonnewering, rolluiken en garagepoorten moet u bij Buerman zijn. Afstandsbediening, licht/windsensoren of zelfs complete automatisatie met klok en internetsturingen behoren tot de mogelijkheden.


automatiseren van rolluiken

Automatisatie van zonwering: App bediening met Connexoon van Somfy

Bedien uw huis via uw Smartphone met de Connexoon apps van Somfy. Met deze super gebruiksvriendelijke applicatie kan u in éen klik via uw gsm uw zonwering zoals screens , zonneluifels en rolluiken bedienen.
U kan verschillende verschillende scenario’s of een timer programmeren, een timer installeren zodat uw zonwering of rolluiken automatisch open en dicht gaan als u op vakantie bent bijvoorbeeld. Door het aansluiten van weer-sensoren reageren uw rolluiken automatisch op de temperatuur en de lichtintensiteit.

DOWNLOAD BROCHURE


Somfy automatische zonwering

Automatisatie van zonwering: Somfy Smart Home Tahoma

Bedient u uw zonwering zoals rolgordijnen, screens of rolluiken nog handmatig? Dan kan u zich vast voorstellen hoe fijn het zou zijn om deze te kunnen bedienen via uw smartphone, tablet of tv en dit zowel thuis als op van op afstand. Met de zonwering automatisatie van Somfy en de Somfy smart home oplossingen kiest u voor gemakkelijk, slim en comfortabel wonen! U heeft immers de volledige controle over uw zonwering, rolluiken en zelfs andere toestellen in uw woning via de Tahoma app.

DOWNLOAD BROCHURE


bestaande rolluiken elektrisch maken

Automatisatie van bestaande zonnewering, rolluiken én garagepoort

Uw bestaande zonnewering of rolluiken automatiseren? Wij maken
het u graag op alle vlakken gemakkelijk! Wilt u het getrek en gesleur aan uw zonneschermen, rolluiken en garagepoorten definitief vaarwel zeggen? Automatiseer ze dan! Voor uw rolluiken hebben wij zeker de gepaste motor in ons aanbod. Ook voor de automatisering van uw poort kunt u bij ons terecht. Een sectionale poort? Of een kantel-, schuif- of draaipoort? Wij automatiseren ze met gemak. De obstakeldetectie verhindert dat spelende kinderen onder de poort terecht komen. En bij een stroompanne? Dan werkt de poort op een noodbatterij.

Welkom in onze showroom!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om uw zonwering of rolluiken te automatiseren? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom Antwerpen of Oost-Vlaanderen voor professioneel advies of een demonstratie. U bent van harte welkom !

Buerman, verdeler van Somfy.

Wij kiezen voor de kwalitatieve producten van Somfy voor de automatisatie van uw rolluiken , zonwering of garagepoort.
Installatie, herstelling of reparatie? U kan op ons rekenen.

GRATIS BROCHURE?