Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën, de nieuwste trend in zonwering voor uw ramen en deuren...

De perfecte dosering in zonlicht en tegelijk uw privacy beschermen, dat doet u met de buitenjaloezieen van Roma .
Onze buitenjaloezieen geven u de perfecte controle over de hoeveelheid zonlicht dit u binnenlaat . De warmte buitenhouden en tegelijkertijd uw uitzicht bewaren ? Dan bieden de buitenjaloezieen van Roma u de ideale combinatie tussen comfort en vrijheid !


Buitenjaloezieën, Creëer sfeer en comfort

Zet het daglicht volledig naar uw hand en creëer de gewenste sfeer door te spelen met de verschillende standen van de Roma buitenjaloezieën. Met onze buitenjaloezieën kan u immers het licht zo filteren, dat u geen inkijk heeft in de ruimte maar toch steeds voorzien wordt van licht.
Het mooie design van de buitenjaloezieën vervaardigd uit aluminium lamellen zorgt voor de perfecte integratie met uw gevel. Bovendien kan u uw buitenjaloezieën met een eenvoudige afstandsbediening controleren, zelfs vanop afstand. Met een zonnesensor of windautomaat kunnen we zelfs volledig automatiseren. Kortom de perfecte oplossing voor een optimaal gebruiksgemak!


Buitenjaloezieën, Kleur en Ontwerp op maat van uw woning

U wilt natuurlijk dat de buitenjaloezieen perfect aansluiten bij de stijl van uw woning. Dat kan! De mogelijkheden van kleuren en afwerking zijn onbegrensd.
Wij helpen u graag op weg bij het samenstellen van de perfecte kleurcombinaties zodat de kast, geleiders, eindlijst en lamellen als een tijdloos geheel bij uw gevel passen .
Ontdek de verschillende kleuren en mogelijkheden in de brochure Of breng een bezoek aan onze showroom om de originele kleurenstalen voor uw buitenjalozieen te bekijken.

Meer info, brochure of gratis offerte ontvangen?

U wil graag buitenjaloezieën op maat plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of bezoek aan onze showroom in Deurne en Sint-Niklaas.

Realisaties


Officieel Roma dealer

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Roma waarderen.
Als officieel dealer van Roma hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.