Elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken plaatsen of uw bestaande rolluiken automatiseren?

U overweegt de plaatsing van elektrische rolluiken? Of u wenst uw bestaande rolluiken te automatiseren met een rolluikmotor? Dan bent u bij de firma Buerman met 2 showrooms in Antwerpen en  Sint-niklaas aan het juiste adres.

Wij zijn bovendien een erkend installateur van het Belgische topmerk Somfy.  Afstandsbediening, licht/windsensoren of zelfs complete automatisatie met klok en internetsturingen behoren tot de mogelijkheden.

.


elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken voor meer gebruiksgemak en veiligheid.

Het plaatsen van elektrische rolluiken biedt u heel wat voordelen. Met één druk op de knop zorgt u voor een efficiënte zonwering , extra geluidsdemping en isolatie. Maar ook uw  slaapkamer volledig verduisteren of meer privacy creëren zijn extra voordelen.

Bovendien bieden elektrische rolluiken u ook meer bescherming tegen inbrekers. Onze rolluiken van het topmerk Roma zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn dus uitermate sterk en duurzaam.

Voor een perfecte harmonie met de stijl van uw woning heeft u voor uw  elektrische rolluiken de keuze uit meer dan 300 kleuren.

Elektrische rolluiken plaatsen bij jouw huis of uw bestaande rolluiken elektrisch maken ? ✓ Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte


automatiseren van rolluiken

Rolluiken automatiseren :  Kies voor App bediening met Connexoon van Somfy

Uw elektrische rolluiken bedienen via uw gsm of tablet? Dat kan met de Connexoon apps van Somfy. Met deze super gebruiksvriendelijke applicatie kan u in éen klik via uw gsm uw elektrische rolluiken maar ook andere zonwering zoals screens , zonneluifels of uw garagepoort bedienen.
U kan verschillende verschillende scenario’s of een timer programmeren, een timer installeren zodat uw rolluiken automatisch open en dicht gaan als u op vakantie bent bijvoorbeeld. Door het aansluiten van weer-sensoren reageren uw rolluiken automatisch op de temperatuur en de lichtintensiteit.

DOWNLOAD BROCHURE


bestaande rolluiken elektrisch maken

Bestaande rolluiken elektrisch maken?

Uw bestaande rolluiken automatiseren? Wij maken
het u graag op alle vlakken gemakkelijk! Gedaan met getrek en gesleur om u rolluiken te openen of rolluiklinten die vastlopen of blokkeren.

Voor uw bestaande rolluiken zorgen we voor de plaatsing van een kwalitatieve en betrouwbare rolluikmotor. Ook voor de automatisatie van uw zonnewering zoals zonneschermen of zonnescreens alsook  garagepoorten moet u bij Buerman zijn. Afstandsbediening, licht/windsensoren of zelfs complete automatisatie met klok en internetsturingen behoren tot de mogelijkheden.


Rolluiken

Elektrische rolluiken op zonne-energie

Elektrische rolluiken die bediend worden dankzij zonne-energie? Met  de technologie van het Belgische kwaliteitsmerk Somfy installeren wij een zelf oplaadbare motor voor de automatisatie van uw rolluiken. Dankzij een discreet zonnepaneel dat aan de bovenkant van uw rolluik wordt gemonteerd, wordt de accu van het rolluik bevoorraad.

Bovendien moeten er geen bedradingen door de muur of in uw huis gelegd worden wat natuurlijk vervelende breek-en kapwerken vermijdt.

Wilt u graag een offerte voor elektrische rolluiken op zonne-energie? Contacteer ons vrijblijvend

Welkom in onze showroom!

Wilt u graag meer weten over elektrisch rolluiken of de mogelijkheden om uw bestaande rolluiken te automatiseren? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom Antwerpen of Oost-Vlaanderen voor professioneel advies of een demonstratie. U bent van harte welkom !

Buerman, verdeler van Somfy.

Wij kiezen voor de kwalitatieve producten van Somfy voor de automatiseren van uw rolluiken , zonwering of garagepoort.
Installatie, herstelling of reparatie? U kan op ons rekenen.

GRATIS OFFERTE?