Aluminium Lamellendaken

Lamellendak , trendy en functioneel

Een lamellendak is een terrasoverkapping die bestaat uit kantelbare aluminium lamellen waarbij u zelf met éen druk op de knop de ideale hoeveelheid licht en ventilatie kan regelen op uw terras. Zo kan u het ganse jaar door genieten van een extra buitenruimte die u beschermt tegen overmatig zonlicht maar ook tegen regen of wind.
In gesloten toestand bieden onze lamellendaken een goede bescherming bij een regenbui. En wanneer je nadien de lamellen terug openzet wordt het water langs de zijkant afgevoerd . Ideaal want op die manier blijft uw terras en uw meubilair altijd droog en beschermd.

 

GRATIS OFFERTE    

Ontdek onze Lamellendaken : innovatief , gezellig en beschermend !


Creer een extra overdekte buitenruimte en geniet het hele jaar door met onze lamellendaken van het topmerk Renson

Amani

De nieuwste en meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van Renson tilt comfortabel buitenleven naar het hoogste niveau. De Renson Amani terrasoverkapping biedt ongekende mogelijkheden voor personalisatie, van de plaatsing van de kolommen tot stijlvolle uitkragingen als luifels.

Meer informatie
lamellendak renson camargue

Camargue

De Renson Camargue is een stijlvolle terrasoverkapping met aluminium lamellen. Met dit lamellendak kiest u voor een mooie en strakke look. Ontdek zeker ook de vele opties als zijpanelen, schuifpanelen en gezellige LED-verlichting.

Bekijk Onze Brochure

Camargue Skye

Met de Camargue Skye kiest u voor een  aluminium lamellendak dat volledig opengeschoven kan worden. Zo biedt de Camargue Skye bescherming tegen zon, regen en wind. Maar tegelijk kan je op een mooie zomeravond toch volop genieten van de open sterrenhemel van op het terras.

Bekijk Onze Brochure
lamellendak renson aero

Aero

Met de  Renson Aero kiest u voor een perfect integreerbaar lamellendak voor bestaande of nieuwe constructies voor een mooie architecturale harmonie.  
Een tijdloos design en oneindige personalisatiemogelijkheden. De kantelbare zonwering laat u toe om de ideale lichtinval en ventilatie te realiseren.

Bekijk Onze Brochure
algarve terrasoverkapping renson

Algarve

De Renson Algarve terrasoverkapping met lamellendak zowel aan de gevel of vrijstaand gemonteerd worden. Omdat het lamellendak tot 150° roteerbaar is kan je het naar hartenlust openen, kantelen of volledig sluiten zodat je onder alle weersomstandigheden volop kan genieten.

Bekijk Onze Brochure

Renson Outdoor Configurator

Met de Renson Outdoor Configurator kan je de terrasoverkapping van je keuze samenstellen met eindeloze personalisatiemogelijkheden. Wanneer je tevreden bent met het ontwerp, geeft onze tool jou de mogelijkheid om het op te slaan en met ons te delen.

Start uw configuratie

Buerman, officieel Renson verdeler ! Uw garantie voor zorgeloos genieten !

Wij genieten al jaren van de officiële erkenning Renson Ambassador, uw garantie voor een professionele plaatsing, een onberispelijke naservice !

Geniet het ganse jaar van uw tuin of terras met een lamellendak van Buerman!Doe alvast inspiratie op en bekijk ons aanbod van lamellendaken. Vrijstaand of aangebouwd tegen de gevel? Voor elke terrasoverkapping bieden wij u een oplossing op maat.

Personaliseer uw Lamellendak of kies voor extra opties

Wilt u kiezen voor additionele bescherming door het toevoegen van zijwanden? Of wilt u graag extra gebruikscomfort door éen van onze talloze opties toe te voegen zoals verlichting of verwarming ? Wij adviseren u graag over de verschillende opties die het best passen bij uw wensen.

  • Zijelementen , schuifpanelen , glaswaden
  • Verlichting en Verwarming
  • Led verlichting
  • Regen en windsensor
  • Geluidsinstallatie

Premium Ambassador Renson

Buerman is Premium Ambassador van het merk Renson.
Als officieel dealer van Renson hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerk, technische ondersteuning en service, u kan op ons rekenen. Onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Renson is uw beste garantie op kwaliteit en de beste service.

Welkom in onze showroom!

U overweegt een terrasoverkapping ? Kom dan inspiratie opdoen in onze showroom in Antwerpen (Deurne) of Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas). U bent hartelijk welkom!