Aluminium Lamellendaken

Lamellendak , trendy en functioneel

Een lamellendak is een terrasoverkapping die bestaat uit kantelbare aluminium lamellen waarbij u zelf met éen druk op de knop de ideale hoeveelheid licht en ventilatie kan regelen op uw terras. Zo kan u het ganse jaar door genieten van een extra buitenruimte die u beschermt tegen overmatig zonlicht maar ook tegen regen of wind.
In gesloten toestand bieden onze lamellendaken een goede bescherming bij een regenbui. En wanneer je nadien de lamellen terug openzet wordt het water langs de zijkant afgevoerd . Ideaal want op die manier blijft uw terras en uw meubilair altijd droog en beschermd.

Ontdek onze Lamellendaken : innovatief , gezellig en beschermend !


Creer een extra overdekte buitenruimte en geniet het hele jaar door met onze lamellendaken van het topmerk Renson

Terrasoverkapping / Algarve Aero

Een innovatieve dakoplossing die perfect aansluit bij uw woning. Tal van toepassingen laten u toe om een gezellig en beschermd hoekje te creëren om en rond uw huis.

Download brochure

Terrasoverkapping / Pergola - Camargue

Ervaar hoe uw leven verandert, als u meer tijd buiten kan doorbrengen. 
Een tijdloos design en oneindige personalisatiemogelijkheden… deze terrasoverkapping past zich aan uw woning aan. 
Kantelbare zonwering laat u toe om de ideale lichtinval en ventilatie te realiseren.

Download brochure

Terrasoverkapping / Pergola - Skye

De nieuwste en meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van Renson tilt comfortabel buitenleven naar het hoogste niveau. Voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden, biedt de Skye bescherming tegen zon, regen en wind. Maar tegelijk kan je op een mooie zomeravond toch volop genieten van de open sterrenhemel van op het terras.

Download brochure

Buerman, officieel Renson verdeler ! Uw garantie voor zorgeloos genieten !

Wij genieten al jaren van de officiële erkenning Renson Ambassador, uw garantie voor een professionele plaatsing, een onberispelijke naservice !

Personaliseer uw Lamellendak of kies voor extra opties

Wilt u kiezen voor additionele bescherming door het toevoegen van zijwanden? Of wilt u graag extra gebruikscomfort door éen van onze talloze opties toe te voegen zoals verlichting of verwarming ? Wij adviseren u graag over de verschillende opties die het best passen bij uw wensen.

  • Zijelementen , schuifpanelen , glaswaden
  • Verlichting en Verwarming
  • Led verlichting
  • Regen en windsensor
  • Geluidsinstallatie

Renson verdeler Antwerpen

Officieel Renson Ambassador

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Renson waarderen.
Als officieel dealer van Renson hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

Welkom in onze showroom!

U overweegt een terrasoverkapping ? Kom dan inspiratie opdoen in onze showroom in Antwerpen (Deurne) of Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas). U bent hartelijk welkom!