Uitvalschermen

Uw uitvalscherm op maat

Invallende zonnestralen. Ze doen de voorwerpen in uw woning of winkel verbleken. Daarom ziet uw dure parketvloer het zonlicht liever niet. Net als de kleren in uw etalage. De oplossing? Een zonneluifel of uitvalscherm op maat.

Wij monteren uw uitvalscherm op maat

Zegt het woord ‘uitvalscherm' u niets? Dat is mogelijk. Want er circuleren verschillende termen om dit type zonnewering te benoemen. Misschien bent u meer vertrouwd met zonneluifel, gevel- of vensterzonwering? De zonnewering - die we boven uw venster of etalage plaatsen - bestaat uit een doek met een variabele uitvalshoek. Uw uitvalscherm op maat? Dat maken én plaatsen we met veel plezier.

Enkele types zonneluifels en uitvalschermen


In onze showroom kan u in alle rust de verschillende mogelijkheden ontdekken , maar graag geven we u al een beknopt overzicht.

Windvaste zonneluifels

Uitvalschermen

Download brochure

Uitvalschermen Metro Light

Zonneluifel

Zonneluifel op maat in alle geuren en kleuren

Kiest u voor een zonneluifel op maat? Dan krijgt u een compact, efficiënt en goedkoop alternatief voor een knikarmscherm. Of een uitvalscherm wel stevig is? Absoluut. Dankzij zijn sterke valarmen overleeft deze zonneluifel zelfs de krachtigste stormen. En de bediening van uw uitvalscherm op maat? Die gebeurt manueel óf elektrisch. Buerman biedt u uitvalschermen aan in alle geuren en kleuren. U vindt er vast en zeker uw ding.

Meer info, brochure of gratis offerte ontvangen?

U overweegt de aankoop van een zonneluifel en wil graag meer info over de mogelijkheden en prijzen?