Duo rolgordijnen op maat

Duo Rolgordijnen op maat laten maken?

Zoekt u een stijlvolle raamdecoratie of binnenzonwering die er niet alleen mooi uitziet maar alle voordelen van een traditioneel rolgordijn combineert met de functionaliteit van jaloezieën? Dan is een duo rolgordijn misschien een oplossing voor u.

Gratis Offerte    

Duo rolgordijnen? Het beste van twee werelden

 

Een duo-roll trek je op en neer net zoals een gewoon rolgordijn, maar doordat ze gemaakt worden van horizontale lichtdoorlatende en verduisterende stofbanden die je kan verstellen heeft het ook de functie van horizontale jaloezieën.

 

Je kan dus gerust zeggen dat een duo rolgordijn het beste van twee werelden combineert. Want net zoals met jaloezieën kan je zelf de lichtinval en sfeer bepalen door de textielstroken te laten kantelen in verschillende posities.

Maar natuurlijk kan u  het rolgordijn ook volledig naar beneden laten voor nog meer privacy of volledig opentrekken indien u ongestoord van het zicht naar buiten wilt genieten u wilt.


Kies de afwerking en bediening van uw duo rolgordijnen 

 

Duo rolgordijnen kunnen met of zonder cassette geleverd worden en ook voor de afwerking aan de onderkant hebben we heel wat mogelijkheden.  Kiest u voor cassette in dezelfde kleur van uw duo-roll of gaat u eerder voor een contrasterend kleur in lijn met de kleur van uw ramen, de vloer of het werkblad van uw keuken?  Wij werken uw raamdecoratie volledig af naar uw smaak en op maat van uw interieur.

Elektrische bediening? 

In één druk op de knop  alle rolgordijnen tegelijkertijd bedienen? Dat is wel zo makkelijk! zelfs bediening van uw zonwering via u smartphone met onze app, of met stembediening behoort tot de mogelijkheden. Wij vertellen u er graag meer over.

 

 

 


Inspiratie nodig? Ontdek de Buerman raamdecoratiegids 2022

 

Bent u naast duo rolgordijnen misschien op zoek naar nog andere raamdecoratie en/of binnenzonwering? Neem dan alvast een kijkje in onze raamdecoratiegids.

Hebben wij u kunnen charmeren met ons aanbod? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom. Hier kan u in alle vrijheid het volledige aanbod van Diaz binnenzonwering komen ontdekken. Daarnaast zijn wij ook dé specialist in de regio voor Outdoor Living.

Interesse in duo rolgordijnen? Vraag gerust een offerte.

Vraag uw gratis offerte via ons contactformulier. U bent natuurlijk ook van harte welkom onze toonzalen in Antwerpen ( Deurne) en Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas).

Enkele voorbeelden van duo rolgordijnen


Dealer Diaz duo- roll en andere binnenzonwering

Als u van kwaliteit houdt, dan zal u onze familiale maar uiterst professionele aanpak in combinatie met het Belgische topmerk Diaz Sunprotection zeker waarderen.
Buerman zonwering is  officiële verdeler van Diaz in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen en kan daarbij rekenen op de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, ons team staat voor u klaar!