Overgordijnen op maat

Gordijnen op maat laten maken?

Op zoek naar kwalitatieve overgordijnen of andere raamdecoratie zoals rolgordijnen, vouwgordijnen of verticale lamellen? Kom naar onze nieuwe showroom om het volledig aanbod te ontdekken. Onze interieuradviseur zal u bijstaan met advies om een selectie te maken die past bij uw interieur!

Gratis Offerte    

Overgordijnen laten maken: confectie en voering

Gordijnen op maat maken is vakwerk! Alles begint natuurlijk met de keuze voor kwalitatieve stoffen. Daarna zal onze adviseur samen met u de verschillende confectiemethodes bespreken: dubbele plooi, twist confectie, …. Want de manier waarop uw gordijn geconfectioneerd wordt, bepaalt de uitstraling van van uw gordijnen en dat moet dus afgestemd zijn op de stijl van uw interieur. Modern, klassiek of landelijk? U zal bij ons zeker uw gading vinden!

Voering van uw overgordijnen

In de meeste gevallen zullen wij u adviseren om een voering toe te voegen aan uw gordijnen. Niet alleen zal dit de levensduur van uw raamdecoratie verlengen maar uw gordijnen zullen ook het zonlicht beter buiten houden of de kamer zelfs verduisteren indien u voor een black-out voering kiest voor uw slaapkamer bijvoorbeeld.


Gordijnen tot op de grond of net erboven?

Naast de confectiemethode en het wel of niet kiezen voor een voering, zal ook de lengte van uw gordijnen en met name of deze wel of niet de grond raken mee de look & feel in het interieur bepalen. In een strakker interieur wordt er vaker geopteerd om de gordijnen net niet tot op de vloer te laten komen.

In een meer romantisch interieur zullen we de gordijnen eerder op natuurlijke wijze op de grond draperen. Heeft u huisdieren dan is deze laatste optie wellicht niet de beste keuze!

In ieder geval staan wij voor u klaar in onze toonzaal om u te helpen bij het samenstellen van de juiste gordijnen voor uw interieur.


Illusion jaloezieën Diaz bij Buerman zonwering

NIEUW: Illusion, een nieuw type gordijn in ons assortiment!

Ons nieuwste type gordijn, genaamd Illusion, combineert de schoonheid en elegantie van een twist gordijn met de functionaliteit van een verticale jaloezie.

Bovendien laat geeft deze raamdecoratie u volledig vrijheid op gebied van transparantie of privacy. Volledige doorkijk, gedeeltelijke of volledige privacy creëren? Het kan allemaal want dankzij de combinatie van een transparante en een dim-out stof kan u de lamellen naar hartenlust oriënteren voor een perfecte sfeer en ideale lichtinval.

Bent u op zoek naar het neusje van de zalm? Kom dan deze topklasse binnen de  zonwering en raamdecoratie ontdekken in onze toonzaal.

Gordijnen op maat laten maken?

Vraag uw gratis offerte via ons contactformulier. U bent natuurlijk ook van harte welkom onze toonzalen in Antwerpen ( Deurne) en Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas).

Inspiratie nodig? Bekijk onze interieurs voorzien van Diaz gordijnen.


Verdeler Diaz binnenzonwering en raamdecoratie

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Diaz waarderen.
Als officiële verdeler van Diaz in de provincie Antwerpen en Oost-VLaandern hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.