Verticale screens

Specialist in windvaste screens en verduisteringsscreens

Invallende zonnestralen storen soms. Bijvoorbeeld wanneer ze reflecteren op uw televisie- of computerscherm. Maar geen nood – want met de verticale zonnescreens van Buerman houdt u de zonnestralen tegen. Terwijl u het zicht naar buiten behoudt. Kiest u voor onze verduisteringsscreens? Dan maakt u het ook overdag donker in uw slaapkamer.

 

GRATIS OFFERTE    

zonnescreens buiten

Zonnescreens houden de warmte buiten

Invallende zonnestralen buiten houden? Kies dan voor onze verticale screens. Deze zonnescreens worden langs de buitenzijde van uw vensters geplaatst. Screens houden de warmte buiten, filteren het zonlicht en vergroten uw privacy. Ook voor grote glaspartijen tot 20m² – typisch voor de moderne woningen – vindt u bij Buerman de oplossing: de Fixscreen. Deze Fixscreen is niet alleen windvast in iedere positie, maar houd ook 100% de insecten buiten. Dankzij zijn gepatenteerd ritssysteem is het gedaan met klapperende of stukgescheurde doeken. Jouw screens automatiseren en bedienen via de smartphone ? Dat kan met de Connexoon van Somfy !

 


Zonnescreens verduisterend

Verduisteringsscreens maken het ook overdag donker in uw kamer

De slaap vatten in een verlichte kamer is niet evident. Maar koopt u de verduisteringsscreens van Buerman? Dan slaapt u voortaan als een roos – óók overdag. Want onze verduisterende screens – die zowel binnen als buiten kunnen geplaatst worden – houden het zonlicht tegen én maken uw kamer donker. Erg handig voor uw kleine kinderen die nog een middagdutje doen. Of voor nachtarbeiders die overdag slapen.


zonwering screens op zonne-energie

Screens op zonne-energie

Uw screens aansturen door middel van zonne-energie?

Onze windvaste screens op zonne-energie kunnen eenvoudig op uw ramen gemonteerd worden zonder dat er installatie van elektrische bekabeling of breekwerken aan te pas komen. De batterij die de energie geleverd door de zonnecellen opslaat zit discreet verwerkt in het kokerprofiel van de screens. Dankzij deze batterij kunnen de screens ook op een minder zonnige dag blijven werken. Uiteraard bieden we ook voor dit type zonnescreens een breed gamma aan verschillen doeken en kleuren aan.

Meer info over verticale doekzonwering op zonne-energie? Contacteer ons!

Grote keuze screendoeken en verduisteringsscreens


Bij Buerman vindt u een uitgebreid gamma screens, screendoeken en verduisteringsscreens. En dat van topmerken als Renson.. Zijn uw ramen van hout, aluminium of pvc, groot of klein? Bij ons vindt u zeker screens die perfect aansluiten bij de stijl van uw woning.

Verticale screens Renson FixScreen

Fixscreen Renson

Download brochure
zonwering screens

Screendoeken Renson

Download brochure

Ontdek de Screens die bij u passen

Open de Renson Screen Selector

Welkom in onze showroom!

U overweegt verticale screens? Kom dan inspiratie opdoen in onze showroom in Antwerpen (Deurne) of Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas). U bent hartelijk welkom!

Renson Premium Ambassador

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Renson waarderen.
Als officieel dealer en premium ambassador van Renson hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

Vraag uw gratis offerte!