Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen op maat laten maken?

Vouwgordijnen worden vandaag  bijna overal te koop aangeboden, zelfs in doe-het-zelf en decoratiewinkels. Maar vergis je niet! Er is wel degelijk kwaliteitsverschil. Wil je zeker zijn van een goede prijs-kwaliteitverhouding en wil je graag vouwgordijnen op maat  laten maken voor je living, keuken, badkamer of slaapkamer, kies dan voor een kwaliteitsmerk zoals Diaz Sunprotection. Bij Buerman kan u  het volledige gamma vouwgordijnen en andere binnenzonwering van Diaz in de toonzaal komen ontdekken.

Gratis Offerte    

Diaz vouwgordijnen?

Onze interieur specialisten adviseren u graag bij het kiezen van de juiste stof met een textuur en structuur die van uw vouwgordijnen een streling voor het oog maken.

Uiteraard houden we hierbij rekening met de stijl van uw interieur: landelijk of modern? Vouwgordijnen komen dankzij de strakke lijnen van de baleinen die in het stof verwerkt zitten overal mooi tot hun recht.

 

Elektrische vouwgordijnen?

Kies voor gebruiksgemak met onze automatisatie van zonwering. Met één druk op de knop of via uw smartphone of tablet kunt u uw vouwgordijnen en eventueel ook andere binnenzonwering zoals screens of rolluiken openen of sluiten.

 

 

 


Transparante, licht-filterende of verduisterende vouwgordijnen?

Bij het maken van vouwgordijnen op maat is één van de eerste dingen die we samen met u bespreken de lichtdoorlatendheid van het doek dat we gebruiken om u vouwgordijnen te maken.

Onze stoffen:

Transparante vouwgordijnen bieden u een optimaal zich naar buiten toe en worden daarom vooral gekozen voor de leefruimtes en met name daar waar er bijvoorbeeld zicht is op de tuin.

Light filtering stoffen bieden privacy maar laten wel nog een beperkte hoeveelheid licht door. Hierdoor kunt u dus perfect de connectie met de buitenwereld behouden zonder aan privacy in te boeten.

Dim-out stof  gebruiken we vooral voor slaapkamers om wille van het verduisterend effect. Toch zijn de dim-out stoffen niet 100% verduisterend. Indien helemaal geen licht wilt binnenlaten wanneer de vouwgordijnen naar beneden zijn dan adviseren we u een light-filtering stof in combinatie met een verduisterende voering.

 


Inspiratie nodig? Ontdek de Buerman raamdecoratiegids 2022

Bent u naast vouwgordijnen misschien op zoek naar nog andere raamdecoratie en/of binnenzonwering? Neem dan alvast een kijkje in onze raamdecoratiegids.

Hebben wij u kunnen charmeren met ons aanbod? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom. Hier kan u in alle vrijheid het volledige aanbod van Diaz binnenzonwering komen ontdekken. Daarnaast zijn wij ook dé specialist in de regio voor Outdoor Living.

Vouwgordijnen laten plaatsen?

Vraag uw gratis offerte via ons contactformulier. U bent natuurlijk ook van harte welkom onze toonzalen in Antwerpen ( Deurne) en Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas).

Recente realisaties van rolgordijnen op maat gemaakt


Verdeler Diaz vouwgordijnen en andere raamdecoratie

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Diaz waarderen.
Als officiële verdeler van Diaz in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.