horizontale houten jaloezieën

Horizontale jaloezieën op maat laten maken?

Houten jaloezieën op maat laten maken? De warme uitstraling en mooie lichtfiltering maken deze raamdecoratie zeer populair en bovendien passen ze in bijna elk interieur van ultramodern tot tijdloos klassiek.

Wil je graag jaren genieten van jouw raamdecoratie? Dan kies je best voor kwaliteit. Want ondanks het feit dat je jaloezieën en raamdecoratie bijna overal kopen, zelfs in de doe-het-zelf winkels, zijn er grote verschillen in de kwaliteit van materialen en mechanisme.

Bij Buerman werken we uitsluitend met het Belgische topmerk Diaz. U kan dan ook het volledige gamma horizontale aluminium en houten jaloezieën alsook alle andere types binnenzonwering in onze toonzaal komen ontdekken.

Gratis Offerte    

Houten jaloezieën plaatsen?

Bij Buerman maken en plaatsen we horizontale houten jaloezieën van het Belgische merk Diaz.  Bij de vervaardiging van uw jaloezieën kan u kiezen uit verschillende breedtes voor de lamellen zodat u het gewenste effect bekomt. De breedte van de lamellen bepaalt immers mee de sfeer en  de uitstraling van uw interieur.

Bij houten jaloezieën kan u kiezen tussen  lamelbreedtes van 35mm, 50mm en 65mm. Wilt u toch smallere lamellen dan kan u eventueel aluminium jaloezieën overwegen want dan zijn ook lamellen van 25mm mogelijk.

In ieder geval staan onze interieurspecialisten u graag bij met advies zodat u de juiste keuze maakt voor een stijlvolle binnenzonwering.

 


Ladderkoord of ladderband als afwerking ?

Onze jaloezieën worden standaard afgewerkt met een ladderkoord die op uw jaloezie loopt. Maar indien u  een meer opvallende afwerking wenst kan u bij alle houten en aluminium jaloezieën van 50mm opteren voor een afwerking met ladderband.  Indien u de ladderband dan in een kleur kiest die mooi afsteekt tegen de kleuren van uw jaloezieën dan wordt uw raamdecoratie een echte eyecatcher.

Voor de bediening kan u kiezen voor een klassieke manuele bediening alsook een elektrische bediening. Zo kan u met één druk op de knop uw zonwering kunt bedienen.


Inspiratie nodig? Ontdek de Buerman raamdecoratiegids 2022

Wilt u meer weten over Buerman en onze oplossingen in raamdecoratie en/of binnenzonwering? Neem dan alvast een kijkje in onze raamdecoratiegids.

Hebben wij u kunnen charmeren met ons aanbod? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom. Hier kan u in alle vrijheid het volledige aanbod van Diaz binnenzonwering komen ontdekken. Daarnaast zijn wij ook dé specialist in de regio voor Outdoor Living.

Overweegt u de plaatsing van horizontale jaloezieën?

Vraag uw gratis offerte via ons contactformulier. U bent natuurlijk ook van harte welkom onze toonzalen in Antwerpen ( Deurne) en Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas).

Recente realisaties van op maat gemaakte jaloezieën


Verdeler Diaz jaloezieën met advies

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Diaz waarderen.
Als officiële verdeler van Diaz in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaandern hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.