renson amani terrasoverkapping

Renson Amani, Puur comfort, architecturaal design en innovatieve techniek 

Amani is jouw gepersonaliseerde architecturale outdoor living oplossing: . Een mix op maat van luxe en harmonie levert je een betoverende plek op om te ontspannen en ten volle te genieten van buitenleven. Wanneer, hoe en met wie je maar wil.
Durf anders te denken. Want dat is precies waar je buitenleefruimte voor ontworpen werd.


Comfort

Amani belichaamt de essentie van comfort in een moderne en luxueuze buitenleefruimte, geïnspireerd door de kracht van de natuur. Waar je helemaal tot rust komt. Het hele jaar door.

Design

Waar modern design en tijdloze schoonheid samenkomen, verrijst Amani. Een toonbeeld van sereniteit en harmonie, ontsproten uit passie en precisie.

Engineering

Innovatieve techniek sinds 1909. Amani verrijst op het kruispunt van passie en creativiteit. Door voortdurende ontwikkeling verleggen we de grenzen van buitenleefruimtes op maat van jouw persoonlijk project.

 

Welkom in onze showroom!

Wilt u kennismaken met ons volledig aanbod Outdoor Living en zonwering? Kom dan inspiratie opdoen in onze showroom in Antwerpen (Deurne) of Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas). U bent hartelijk welkom!

Laat je inspireren door Amani van RensonAmani verlegt de grenzen van intelligente engineering om de lijnen tussen binnen en buiten te vervagen. Alles wordt mogelijk. Zie het zelf.

Renson Premium Ambassador

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Renson waarderen.
Als officieel dealer van Renson hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

Meer info, brochure of gratis offerte ontvangen?