Gevelbekleding

ALUMINIUM GEVELBEKLEDING PLAATSEN VOOR UW WONING OF BEDRIJFSGEBOUW?

Kies voor esthetiek en kwaliteit van Renson!

Aluminium gevelbekleding van Renson plaatsen dat is kiezen voor design, eigentijdse uitstraling en duurzaamheid. Onze Linius- en Linarte-gevelbekleding  geven uw woning een uniek karakter. Door de grote flexibiliteit in uitvoeringskeuze en kleurafwerking wordt onze gevelbekleding ook veelvuldig toegepast voor appartementsgebouwen, scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden.

Wilt u ook een uniforme en stijlvolle look voor uw woning of bedrijfsgebouw? Ontdek onze verticale en horizontale gevelbekledingen van Renson.

Gevelbekleding met horizontale of verticale belijning?


Ontdek de mogelijkheden

Verticale gevelbekleding Renson Linarte

Linius van Renson  is een verticale aluminium  gevelbekleding die garant staat voor een klassevol design voor een prachtig  lijnenspel op uw gevel maar ook in uw woning. Het is immers ook mogelijk om niet enkel de muren maar ook je garagepoort, voordeur, terrasoverkapping of zelfs in je interieur deze design gevelbekleding toe te passen. Zo krijgt u een prachtig, uniform geheel waarbij duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid voorop staan.

Bekijk Onze Brochure

Horizontale gevelbekleding Renson Linius

Linius van Renson zijn gevelelementen bestaande uit een verticale draagstructuur waarop  lamellen horizontaal worden bevestigd.  Deuren en poorten kunnen zonder enig probleem geïntegreerd worden voor een perfecte harmonieuze look. De lamellen voor de gevelbekleding zijn verkrijgbaar in 33, 50 of 66mm en in alle mogelijke RAL kleuren. Samen met u en/of uw architect bekijken we de oplossing die het meest voor u geschikt is.

Bekijk Onze Brochure

Opties Gevelbekleding Houtstrips & Ledstrips

Wilt u een extra persoonlijke toets geven aan uw gevelbekleding? Ontdek dan onze opties zoals houtstrips in cederhout waarmee je het mooie verticale lijnenspel extra benadrukt.

Ook gevelverlichting is mogelijk om je Linarte gevelbekleding een echte designlook te geven door de plaatsing van  ledstrips die mooi ingewerkt worden in de verticale profielen.

Bekijk Onze Brochure

Welkom in onze showroom!

Overweegt u de plaatsing van gevelbekleding of wilt u kennismaken met ons volledig aanbod Outdoor Living en zonwering? Kom dan inspiratie opdoen in onze showroom in Antwerpen (Deurne) of Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas). U bent hartelijk welkom!

Enkele realisaties met gevelbekledingOnze gevelelementen bestaan in horizontale en verticale uitvoering en zijn perfect om je gevel, garagepoort, deuren, ... naadloos in elkaar te laten opgaan.
Houdt U van klassiek of design, met een gevelbekleding van Renson krijgt uw woning, tuin of bedrijfsgebouw een uniforme en stijlvolle uitstraling.

Renson Premium Ambassador

U houdt van kwaliteit, net zoals wij ? Dan zal u zeker onze familiale aanpak in combinatie met het topmerk Renson waarderen.
Als officieel dealer van Renson hebben wij de volledige ondersteuning van de fabrikant. Maatwerkontwerp, technische support en service, u kan op ons rekenen.

Meer info, brochure of gratis offerte ontvangen?