Rolluiken: kiezen tussen inbouwrolluiken en opbouwrolluiken

Bent u aan het bouwen? Dan doet u er goed aan om meteen rolluiken te plaatsen. Woont u al in een huis zonder rolluiken ? Geen nood: het is nog niet te laat. Buerman helpt iedereen - met onze inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken. Wij verkopen en plaatsen:

  • inbouwrolluiken - Die plaatsen we boven op uw venster. Dit type rolluik is vooral voor nieuwbouw interessant. Want tijdens de bouwwerken worden venster én rolluik samen gemonteerd, in de muur.
  • opbouwrolluiken - ook wel voorzetrolluiken genoemd. Die monteren we voor uw venster, op de muur. Ideaal dus wanneer u nu pas beslist om uw woning te beschermen met rolluiken.

Bent u op zoek naar bijzondere rolluiken? Voor dakramen? Of voor schuine vensters? Misschien zoekt u andere zonwering? Ook daarmee helpt Buerman u graag voort.

De voordelen van aluminium rolluiken

Gaat u voor rolluiken? Dan raden we u de aluminium rolluiken van het topmerk Roma aan. Want ze bieden heel wat voordelen. De aluminium rolluiken zorgen voor:

  • warmte-isolatie: tussen het venster en het rolluikpantser ontstaat een isolerende luchtlaag.
  • geluidsisolatie: rolluiken dempen geluid.
  • veiligheid: rolluiken houden inbrekers buiten.
  • privacy: geen ongewenste inkijk meer.

Op zoek naar inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken? Vraag snel uw offerte voor onze aluminium rolluiken van het topmerk Roma.

Rolluiken Roma Rondo

rolluiken roma rondo
rolluiken
rolluiken woning
beurman rolluiken
Klik hier voor de catalogus

Rolluiken Roma afgeschuind/vierkant

voorzetrolluiken
inbouwrolluiken
opbouwrolluiken
rolluiken
rolluik
Klik hier voor de catalogus

Rolluiken Velux

velux rolluiken
rolluik velux
opbouwrolluik
Klik hier voor de catalogus